Omkring os

Har du parcelhus?

Vinduespudsning på abonnement fra 119,- pr. måned

Få pris på 1 minut

Se hvad vores kunder siger om C ud Service

★★★★★

Jeanette

Har brugt dem i 2 år nu...

Har brugt dem i 2 år nu og det er med fuld tilfredshed hver gang. De er altid i godt humør og de efterlader vinduerne velpudset. Kan varmt anbefale dem.

★★★★★

Mikkel Madsen

De er hurtige og dygtige

De er hurtige, dygtige til en super god pris. Der er super god kommunikation og de er serviceminded. Meget god oplevelse.

★★★★★

Hanne Kragballe

Super flotte vinduer

Super flotte vinduer, meget omhyggelig vinduespudser. Vil helt klart bruge dem igen.

Hvordan fungerer det?

Vi forstår, at din tid er værdifuld, og vores mål er at gøre hele processen så problemfri som muligt for dig.

Benyt vores online prisberegning skriv eller ring. Vi er her for at gøre processen let for dig. Det nemmeste er den online prisberegner.

Vores brugervenlige system guider dig igennem bestillingsprocessen. Det er hurtigt og nemt.

Hvis du har valgt indvendig vinduespudsning, sørg venligst for at fjerne alt fra vindueskammen, så vi har plads til at udføre vores arbejde
effektivt.

Hvis du kun har brug for udvendig vinduespudsning, kommer vi på det aftalte tidspunkt. Du behøver ikke nødvendigvis være hjemme, men du er selvfølgelig velkommen til det.

Vil du også gerne have pudset dine vinduer?

Så tryk på prisberegneren nedenunder for at se din pris!

Ærligt & Effektivt arbejde

Vores mission hos C ud Service er simpel: at levere et højt kvalitetsprodukt til alle vores kunder. at du for præcis den løsning, som passer til dig. Med god kommunikation og et højt service niveau håber vi at du kan finde hvad du leder efter hos os. For mere information eller generelle henvendelser, tag kontakt til os i dag!

Få krystalklare vinduer uden besvær. Vores professionelle udvendige vinduespudsning bringer lys og klarhed til dit hjem.

Vi tilpasser os din tidsplan. Med vores udvendige vinduespudsning får du en tjeneste, der passer perfekt til dit skema.

Nyd rene vinduer hele året. Vores fleksible abonnementsløsning sikrer vedvarende klarhed uden bekymringer. Du kan tilmelde inde på prisberegneren.

Spørgsmål og svar

Ja det kan du. Du har mulighed for trække arbejdslønnen fra vinduespudsningen fra i skat.

Det gør du således: Er din nabo interesseret i den ultimative C ud effekt ligesom dig? Meld jer til, og i begge kan FÅ helt op til 20% rabat og spar kørselsgebyr på hver pudsning Rabatten beregnes ud fra din pris OBS – For at opnå rabatten, skal I tilmelde jer via. E-mail til kontoret. Email: info@cudservice.dk

Vi pudser vinduer stort set alle etager lejligheder og huse. Der er tillæg afhængig af hvor mange etager, du har.

Betaling skal ske, når du har modtaget din faktura efter din pudsning. Fakturaen kan betales via MobilePay eller via en klassisk bankoverførsel. OBS: fakturaen er der 3 dages betalingsfrist på.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se mere ved at trykke nedenunder.